Betalen is veel leuker met een glas wijn in je hand. Bestel jouw wijn nu en betaal ‘m gemakkelijk achteraf!

Goede redenen om een wijnpakket te bestellen

13 sep, 2022

De meesten van ons genieten regelmatig van een lekker glas wijn.
‘s Avonds op de bank bij een filmpje of tijdens een gezellige middag met vrienden… een wijntje kan (bijna) altijd!

Het makkelijkste shop je natuurlijk je wijn online, maar één flesje wijn per keer bestellen wordt een dure grap. Daarom vind je bij wijnaanjedeur.nl alleen maar wijnpakketten! Onze pakketten bestel je gewoon in de webshop en kunnen zelfs achteraf betaald worden. Want ook betalen is een stuk leuker met een wijntje in je hand!

We vinden dat je eigenlijk niet écht een goede reden hoeft te hebben om een lekker flesje open te trekken, maar als je nog twijfelt over het bestellen van een wijnpakket geven we je in dit artikel een paar héle goede redenen om een wijnpakket te bestellen!

1. Jouw favoriete wijn altijd in huis

Herkenbaar?
Je zit gezellig na te tafelen thuis, wil nog een wijntje nemen en… fles leeg! De horror 😛 Als je een wijnpakket had besteld had je dit probleem niet gehad. Met onze wijnpakketten ontvang je 6 flessen van jouw lievelingswijn aan je deur. Zo heb je dus altijd nóg een wijntje in huis. Onze Wijnpakketten met 6 flessen van 1 wijn er in zijn een handige manier om ervoor te zorgen dat je je favoriete wijn altijd in huis hebt.

2. Nieuwe wijn ontdekken

Natuurlijk is het prima om het allerliefst met een lekkere rode Ezimit aan tafel te gaan, maar er zijn nog zó veel lekkere wijntjes. We snappen best dat als je bij de slijterij staat je ook geen idee hebt wat je moet kiezen!
Wijnaanjedeur.nl heeft speciaal voor de mensen die nieuwe wijnen willen ontdekken heerlijke wijnpakketten samen gesteld. Check bijvoorbeeld eens het Everything you need pakket met 6 verschillende wijnen!

3. Tijd voor een feestje!

Of je nu een elegant diner plant met meerdere gangen die allemaal hun eigen wijn verdienen of gewoon een gezellige verjaardag en je gasten graag keuze geeft uit verschillende wijnen: met een wijnpakket van wijnaanjedeur.nl zit je gelijk goed. Geen gesleep met tig flessen én geen keuzestress bij de slijterij.

Onze gemixte wijnpakketten zijn met veel plezier samengesteld. We hebben ze namelijk écht allemaal geproefd voor je!

Dus, of je nu een culinair avondje gepland hebt of gewoon een gemakkelijke manier zoekt om je gasten een lekker wijntje aan te kunnen bieden, een heerlijk wijnpakket is the go-to oplossing.

4. Je weet niet precies hoeveel wijn je nodig hebt.

Wij zeggen altijd: There is no such thing as too much wine!

Maar als je een feestje hebt en je komt een flesje wijn te kort, nou dat is natuurlijk wél een klein drama. Voor een kleiner gezelschap kom je met een wijnpakket van 6 flessen al een eind, maar er is een handige manier om uit te rekenen hoeveel flessen je ongeveer nodig hebt om je gasten niet droog te laten vallen.

In de horeca haal je ongeveer 6 á 7 glazen uit een fles, maar thuis zullen dat er eerder 5 zijn. Tijdens een feestje drinken mensen gemiddeld 2 glazen per uur. Lust jouw gezelschap wel een borrel? Hou dan 3 glazen per uur aan.

Stel dat je een etentje met 8 mensen gepland hebt en je verwacht dat ze ongeveer 3 uur blijven, dan reken je dus:

8 personen x 3 uur = 24

2 glazen x 24 = 48 glazen

48 glazen = 9,6, dus 10 flessen

Voor dit feestje zit je dus goed met 2 wijnpakketten!

Als je weet dat Annebelle van de yoga best wel lekker door drinkt, als ze eindelijk een keer zonder kids de deur uit gaat, dan bestel je gewoon een extra wijnpakket… cause like we said: There is no such thing as too much wine!

 

5. Wat voor wijn voor je gezelschap?

Misschien weet je precies dat je een groepje witte wijn drinkers hebt, dan kan je kiezen voor een pakket met 1 wijnsoort of ons Sensation White witte wijnpakket.

Weet je niet precies wat iedereen drinkt?
Kies dan voor een wijnpakket met rode en witte wijn of een wijnpakket met 6 verschillende wijnen. Deze pakketten zijn ook superpopulair als cadeau!

6. Het is lekker praktisch!

Gemak dient de mens en we hoeven anno 2022 écht niet meer te gaan slepen met dozen wijn. Bij wijnaanjedeur.nl bestel je makkelijk online je wijn. Verzending is boven de € 75,- zelfs helemaal gratis en betaling kan achteraf met Klarna. Need we say more? Nee toch?

Twijfelde je eerst nog over het kopen van een wijnpakket i.p.v. losse flessen wijn? Dan doe je dat nu vást niet meer! Dus hop naar de shop en ontdek ons heerlijke assortiment!

Wil je je laten adviseren over welke wijn het beste bij jouw gelegenheid past? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

LEES VERDER

Sangiovese: de meest waanzinnige druif voor wijn

Sangiovese: de meest waanzinnige druif voor wijn

Sangiovese is een erg geliefde blauwe druif uit het mooie Italië, voornamelijk geteeld in de regio Toscane. Als liefhebber, of als je nieuwsgierig bent naar deze karakteristieke druif, dan zul je gauw genoeg merken dat er veel over deze druif te ontdekken valt. Het is...

0
  0
  Winkelmandje
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Stel een vraag!
  🍷 Waar kan ik je mee helpen?
  Hi,
  Wij helpen je graag met al je vragen! 🍷