Betalen is veel leuker met een glas wijn in je hand. Bestel jouw wijn nu en betaal ‘m gemakkelijk achteraf!

100% smaakgarantie.

Voldoet een wijn niet aan je verwachting? Dan kun je gebruik maken van onze proefgarantie. Deze garantie biedt je, naast je standaard herroepingsrecht van 14 dagen, de mogelijkheid om de wijn eerst te proeven en vervolgens terug te sturen als deze niet naar wens is.

Je kunt maximaal één fles per doos openmaken. Als deze niet naar wens is, kun je deze terugsturen tot 30 dagen na de aankoop. Nadat je contact met onze klantenservice hebt opgenomen ontvang je van ons een vervangende wijn of wij storten het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug op je rekening. Enkel de kosten voor het retourneren van producten zijn voor eigen rekening.

Retourbeleid

Zijn er flessen tijdens het transport kapot gegaan? Je hebt dan uiteraard het recht om het pakket te weigeren. De bezorger zorgt er voor dat de bestelling weer terug komt in ons magazijn. Neem contact op met onze klantenservice en je ontvangt je bestelde wijnen alsnog zo snel mogelijk.

Klachten

Mocht je een klacht hebben, bieden wij allereerst onze welgemeende excuses aan! Klanttevredenheid is bij ons erg belangrijk. Stuur een mail naar info@wijnaanjedeur.nl Wij zullen binnen 48 uur contact met je opnemen en je klacht in behandeling nemen.

Herroepingsplicht

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.

0
  0
  Winkelmandje
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Stel een vraag!
  🍷 Waar kan ik je mee helpen?
  Hi,
  Ik ben Lindsey en ik help je graag met al je vragen! 🍷